header3

 Det kræver viden og indsigt at give ergonomisk rådgivning. Klinikken har arbejdet med ergonomi i mere end 15 år.

Vi tilbyder en gennemgang af virksomhedens kontorarbejdspladser.
Vores Fysioterapeuter har stor erfaring med ergonomi. De forstår at formidle og inspirere både ved den teoretiske som den praktiske gennemgang, så medarbejderne får det bedst mulige udbytte.
En velindrettet og funktionel arbejdsplads:
...forebygger muskelsmerter i ryg, skuldre og arme,
...nedsætter sygefravær,
...er nødvendig for et sundt arbejdsmiljø.

Den ergonomiske gennemgang:
Vi garanterer en højt kvalificeret gennemgang. For at kunne det, har vi erfaring for, at de fleste gennemgange varer ca. 30 min.
Med udgangspunkt i den enkeltes fysiske arbejdsplads, gennemgår fysioterapeuten brug og indstilling af: stol – bord – mus – skærm – lys mm.
Hvor der er hæve/sænkeborde, gives der instruktion i indstilling og brug af de forskellige arbejdshøjder.
Fysioterapeuten og medarbejderen gennemgår vaner/uvaner og rutiner og finder sammen den bedste løsning som, hvis muligt, vil blive udført med det samme. Ofte er det små ændringer der giver stor effekt og det kræver et trænet øje at se mulighederne.
Gener i nakke, skuldre, arme og ryg kan skyldes dårlige arbejdsstillinger og fysioterapeuten kan give forslag til øvelser for evt. gener.
Gennemgangen afsluttes med en skriftlig rapport. Denne rapport kan umiddelbart bruges til virksomhedens APV.
Ergonomi er fradragsberettiget for arbejdsgiveren. Det samme gælder for udarbejdelse af APV og andre relevante undersøgelser og justeringer af arbejdspladsen

Foredrag:
Foredraget giver en god forståelse for hensigtsmæssig indretning af arbejdspladsen og brug af gode arbejdsstillinger. Det giver relevant viden om kroppens reaktioner på det vi byder den i dagligdagen og hvorfor der opstår belastninger på vores bevægeapparat – samt hvordan disse kan forebygges. Endvidere gennemgår vi de muligheder den enkelte har for selv at gøre en indsats.
Vi kommer også gerne og holder foredraget uden at I skal have en individuel gennemgang.

Abonnementordning.
Abonnementsordningen er for de virksomheder der ønsker løbende forebyggende/opfølgende besøg af en fysioterapeut. Abonnementet løber 2 år ad gangen og omfatter minimum 25 timers ergonomisk rådgivning pr. år. Besøgene aftales løbende med virksomheden og den fysioterapeut der bliver tilknyttet virksomheden og udarbejdes i øvrigt efter virksomhedens ønske.

 

 

Hvis I ønsker at få flere oplysninger, kontakt venligst Marianne Valentin på tlf. 22 903 902 eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.