Om Fyshuset Valby

Vi er din sundhedsmedspiller og arbejder med høj kvalitet inden for forebyggelse, træning og sundhed for at give dig den bedste behandling.

Har haft fornøjelsen af både Alexander og Finn på klinikken. Super oplevelse i trygge hænder. Der blev prioriteret tid til at høre om mit forløb og jeg oplevede et grundigt arbejde med kontrol og behandlingsforløb. Kan anbefales!

Cecilie

Altid professional behandling af meget kompetent personale. Blev behandlet af Alexander, som hurtigt fik diagnosticeret min skade. Han tilrettelagde et program med øvelser, som fik mig tilbage på fodboldbanen hurtigere end forventet.

Christian Raadmann Jensen
30 år

Erfaring

1000+

Glade patienter

0

På venteliste

Fyshusets behandlere

Finn Egeberg Nielsen
Finn Egeberg NielsenFysioterapeut. Ejer og stifter af Fyshuset Valby.
Finn har mangeårig erfaring i behandling af Parkinson sygdom. Hertil har Finn klinikkens Parkinson holdtræning samt vores individuelle Parkinsonbehandlinger.
Finn er desuden mangeårig fysioterapi konsulent for Parkinsonforeningen, hvor han varetager patient rådgivning samt kursusvirksomhed.
Alexander Aagaard Andreassen
Alexander Aagaard AndreassenFysioterapeut
Alexander har været i Fyshuset Valby i mere end fem år og står klar til at hjælpe dig med din problematik – hvad end det skulle være.
Alexander er opdateret på den nyeste evidens indenfor fysioterapi – specielt indenfor trænings- og sportsverdenen, hvilket er med til at sikre dig den bedst mulige behandling i et eventuelt forløb.
Alexander har selv stor erfaring med fodbold på højt plan, styrketræning generelt (herunder crossfit), beachvolley og skiløb.
Til daglig er Alexander fysioterapeut for ungdomsafdelingen i AJAX Håndbold, Copenhagen Beach Volley Elite og 1. holdet i fodboldklubben Fremad Valby. Hertil er Alexander også Centerleder i Hafnia-Gym.
Mia Valentin
Mia ValentinSekretær og holdtræner
Mia Valentin er Fyshusets sekretær. Mia passer telefon, onlinebooking og varetager alle administrative og regnskabsmæssige opgaver på klinikken.
Mia er uddannet fitnessinstruktør, Health management, samt certificeret Ballroom fitness instruktør.
Mia underviser Aktiv4Ever træningshold og vores Parkinson dansehold.

Lækre lokaler og dygtige fysioterapeuter. Hvad mere kan man ønske sig?

Daniel Karkov

Søde og kompetente fysioterapeuter der har styr på det de laver. God service.

Sofie Christensen

Fantastisk service og behandling!

Mikkel Vestergaard

Super god service og virkelig dygtigt personale.

Simon Vahl

Jeg blev behandlet for en overanstrengt skulder af Alexander. Han har gennem hele processen udøvet en høj professionalisme, der har medført en glimrende relation mellem os, der gjorde vi hurtigt og effektivt fik behandlet min skade. Kan klart anbefale dette sted

Benjamin Nielsen

Virkelig et fedt og ambitiøst team! Med en hverdag som indebærer sport på højt plan er det meget værdifuldt at få hjælp til, hvordan man hurtigt kan komme tilbage fra en skade samt forebygge fremtidige. Jeg vil klart anbefale Fyshuset Valby.

Ditte Bach Andersen

Alexander er meget omhyggelig og fandt hurtigt ud af hvad jeg havde brug for for at komme af med mine smerter. Tak for det . Jeg kan varmt anbefale Alexander til andre klienter.

Gitte Olsen

Fantastisk behandling modtaget fra Alexander, kan kun give de bedste anbefalinger herfra.

Joshua Singh

Blev behandlet af Alexander. Klasse behandling. Havde problemer med inflammation i akillessenen/nedre læg. Havde ikke kunne bevæge, mig uden behandling. Derudover fik jeg et program med øvelser til at komme skadet til livs. Kan stærkt anbefales.

Christian Amby

Jeg er blevet behandlet af Alexander for problemer med min nakke, lænden og skuldre. Alexander er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut. Han lytter og han gør absolut alt, hvad han kan for at hjælpe. Efter nogle behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min nakke, lænden og skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen har helt klart været en succes. Jeg kan helt klart anbefale Fyshuset Valby til andre.

Lucia Gavnholt

Stemningsbilleder fra Fyshuset Valby

Book en tid nu!

Klik for at åbne et nyt vindue med vores bookingsystem.

eller

Vores samarbejdspartnere