Tilslut dig vores tilfredse kunder

Hos Fyshuset Valby har vi et godt og loyalt forhold til vores kunder. Vi er glade for at så mange vil dele deres positive oplevelser.

Det siger vores kunder

Jeg er blevet behandlet af Alexander for problemer med min nakke, lænden og skuldre. Alexander er meget dygtig og jeg følte jeg var i gode hænder fra første minut.
Han lytter og han gør absolut alt, hvad han kan for at hjælpe. Efter nogle behandlinger og mange hjemmeøvelser senere er min nakke, lænden og skulder nu blevet normal igen. Så behandlingen har helt klart været en succes .
Jeg kan helt klar anbefale til andre.

Lucia Gavnholt

Blev behandlet af Alexander. Klasse behandling. Havde problemer med inflammation i akillessenen/nedre læg. Havde ikke kunne bevæge, mig uden behandling. Derudover fik jeg et program med øvelser til at komme skadet til livs. Kan stærkt anbefales.

Christian Amby

Virkelig et fedt og ambitiøst team! Med en hverdag som indebærer sport på højt plan er det meget værdifuldt at få hjælp til, hvordan man hurtigt kan komme tilbage fra en skade samt forebygge fremtidige. Jeg vil klart anbefale Fyshuset Valby.

Ditte Bach Andersen
Søde og kompetente fysioterapeuter der har styr på det de laver. God service.
Sofie Christensen

Jeg blev behandlet for en overanstrengt skulder af Alexander. Han har gennem hele processen udøvet en høj professionalisme, der har medført en glimrende relation mellem os, der gjorde vi hurtigt og effektivt fik behandlet min skade. Kan klart anbefale dette sted

Benjamin Nielsen

Alexander er meget omhyggelig og fandt hurtigt ud af hvad jeg havde brug for for at komme af med mine smerter. Tak for det . Jeg kan varmt anbefale Alexander til andre klienter.

Gitte Olsen
Lækre lokaler og dygtige fysioterapeuter. Hvad mere kan man ønske sig?
Daniel Karkov
Super god service og virkelig dygtigt personale.
Simon Vahl

Har haft fornøjelsen af både Alexander og Finn på klinikken. Super oplevelse i trygge hænder. Der blev prioriteret tid til at høre om mit forløb og jeg oplevede et grundigt arbejde med kontrol og behandlingsforløb. Kan anbefales!

Cecilie

Altid professional behandling af meget kompetent personale. Blev behandlet af Alexander, som hurtigt fik diagnosticeret min skade. Han tilrettelagde et program med øvelser, som fik mig tilbage på fodboldbanen hurtigere end forventet.

Christian Raadmand Jensen
Fantastisk behandling modtaget fra Alexander, kan kun give de bedste anbefalinger herfra
Joshua Singh
Rigtigt godt sted med fremragende mennesker!
Peter Koch