Fysioterapeut i København

Vil du af med dine smerter i ryggen, skulderen, knæet eller et andet sted i bevægeapparatet, så er vores fysioterapeuter klar til at hjælpe dig!

Fysioterapeut København

Første konsultation og efterfølgende behandlinger: 

Når du første gang møder til konsultation hos en fysioterapeut hos Fyshuset Valby, får vi sammen en samtale omkring din problematik – hvad drejer det sig om, hvordan er den opstået, hvad kan du, og hvad kan du ikke osv. Hertil får du en grundig og struktureret undersøgelse af din problematik, hvor vi analysere og kommer frem til roden af din problematik.

Ud fra vores undersøgelse og analyse lægger vi sammen med dig en målrettet behandlingsplan med udgangspunkt i din problematik, ressourcer og behov, så du kan føle dig tryg gennem hele behandlingsforløbet.

Generelt vil et behandlingsforløb stort set altid være kombineret med aktiv fysioterapi, og derfor vil du også få tilsendt et skræddersyet gentræningsprogram for at reducere risikoen for, at du bliver skadet igen, så du ikke kommer tilbage med samme skade.

Her kan du se vores priser og her kan du booke din tid.

Når du bestiller en tid i Fyshuset Valby, vil du blive undersøgt og behandlet af enten Finn Egebjerg eller Alexander Aagaard. Vi holder os løbende opdateret på den nyeste evidens inden for fysioterapi, hvilket er med til at sikre at du får den bedst mulige behandling.

Tilskud til fysioterapi i København

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til din behandling.

Har du en forsikring kan du muligvis få tilskud. Find dit forsikringsselskab på denne liste og se deres politik.

Om os

I Fyshuset Valby tager vi det bedste fra traditionelle behandlingsformer og forener det med højkvalitets-fysioterapi samt den nyeste forskning inden for træning og sundhed. Dette giver dig den bedst mulige behandling.

Vores fysioterapeuter er alle uddannede og holder sig løbende opdaterede på den nyeste viden om deres fagområde. Det gør os i stand til at give dig den bedst mulige fysioterapeutiske behandling i København – uanset om du har et akut problem eller i længere tid har døjet med kroniske smerter.

Så har du brug for en fysioterapeut i København til behandling af led/muskel skader – rygge – skulder/nakke problemer og mere komplekse smerter, så kontakt os endelig!

Fysioterapeut København

 

KONTAKT OS HER

Fysioterapi i København: Fyshuset Valby i Bevægelseshuset

 

Telefonen er åben

Mandag-fredag 09.00-13.00