Forsikringer og tilskud

Find din forsikring eller tilskudsmulighed og læs om de specifikke vilkår

Du kan få tilskud via sygesikring Danmark. Alle som er medlem kan opnå et tilskud på helt op til 133kr pr. behandling og 88kr pr. efterfølgende behandling. Dette gælder alle klinikker – også dem uden for overenskomsten med den offentlige sygeforsikring. Dette vil helt automatisk blive afregnet i systemet, så tilskuddet vil blive stillet til rådighed inde på din sygesikring DK.

En henvisning er i dag ikke et krav for at gå til fysioterapeut – alle kan gå til fysioterapeut uden en henvisning.

Med en henvisning kan du på visse klinikker med ydernummer opnå tilskud til fysioterapi. Det er desværre langt fra alle fysioterapeuter, som kan bruge din henvisning, hvis du vil opnå tilskud til din behandling gennem den offentlige sygeforsikring, da det kun er klinikker med et såkaldt ydernummer, som er dækket af den offentlige overenskomst.

Et ydernummer kan anses som en licens, som en klinik skal have, for at patienten kan opnå tilskud fra den offentlige sygeforsikring.

Førhen blev alle ydernumrene uddelt gratis og i dag har de en pris på helt op til en million kroner. Hertil er alle ydernummer som udgangspunkt ”optaget”. I Fyshuset Valby er der derfor ikke en overenskomst med den offentlige sygeforsikring, men det ændrer ikke på kvaliteten af din behandling. I Fyshuset Valby kan du i stedet få tilskud fra sygesikring Danmark.

Følgende private sundhedsforsikringer kan dække eller give tilskud din til din behandling i Fyshuset Valby:

 

  • Tryg
  • PFA
  • Danica
  • Codan
  • GF
  • Danmark
  • Skandia
  • IF
  • Top Danmark
  • Mølholm

I nogle tilfælde kræver din private sundhedsforsikring en henvisning til fysioterapi fra din læge.

Klinikken samarbejder med PensionDanmark om fysioterapi. Har du sundhedsordning i PensionDanmark, kan du se mere om dine muligheder, når du logger ind på pension.dk.

 

Tryg dækker fysioterapeutiske behandlinger, hvis du kan fremvise en lægeerklæring. De fleste patienter har frit behandlervalg, hvor en mindre del skal formidles via Falck Healthcare.

De fleste kunder har frit behandlervalg, hvor nogle formidles via Falck Healthcare. Det kræver som udgangspunkt, at du har en lægeerklæring – med kun få undtagelser.

Kræver lægeerklæring og tilbyder frit behandlervalg.

Selskabet tilbyder frit behandlervalg, men kræver at du har en lægeerklæring.

Kræver ikke lægeerklæring og du har frit behandlervalg.

Kræver lægeerklæring og tilbyder frit behandlervalg.

Tilbyder frit behandlervalg. Skandia kræver ikke lægeerklæring, men kræver til gengæld, at du har haft lægekontakt inden, du påbegynder behandlingen hos en fysioterapeut.

Kræver som udgangspunkt, at du har en lægeerklæring. De behandler typisk gennem fysioterapeuter, der er tilknyttet OK. Kontakt dem og hør, om de dækker behandling hos Fyshuset Valby.

Kræver som hovedregel lægeerklæring. Om der er frit behandlervalg afhænger af din konkrete forsikring hos Topdanmark. Kontakt dem for at høre nærmere.

Kræver lægeerklæring, og dækker behandling hos fysioterapeuter, der er tilknyttet Nordic Netcare. På nogle policer er der også frit behandlervalg. Kontakt dem og hør, om de dækker behandling hos Fyshuset Valby.

Forsikringen kræver lægeerklæring. Der er frit behandlervalg med OK.

Ring til dem og hør om du må vælge Fyshuset Valby

Forsikringen kræver lægeerklæring. Der er frit behandlervalg med OK.

FAQ om tilskud til fysioterapi


Hvilke muligheder har jeg for at få tilskud til min behandling?

Sygeforsikring Danmark, Privat sundhedsforsikring og den offentlige sygesikring.

Kan jeg få tilskud til min behandling fra min sundhedsforsikring?

Det afhænger af din sundhedsforsikring og din specifikke police. Vi anbefaler altid, at du kontakter din sundhedsforsikring direkte, hvis du skal i gang med et behandlingsforløb. Tilbyder din sundhedsforsikring frit behandlervalg, kan du få tilskud til din behandling hos Fyshuset Valby.

Skal jeg have en lægeerklæring for at få tilskud?

Størstedelen af alle sundhedsforsikringer kræver, at du har en henvisning fra din læge for at få tilskud til din behandling. Det er derfor en god ide altid at kontakte din læge.