Sportsfysioterapi i Fyshuset Valby

Typisk vil en sportsskade opstå mens du er i gang eller hvis du væk i længere tid og starter for hurtigt op igen. Vi står klar til at hjælpe dig med den nyeste viden inden for sportsfysioterapi og genoptræning.

Ved din 1. konsultation vil vi tage en snak med dig omkring din problematik. Herefter foretager vi en grundig og struktureret undersøgelse, hvor vi kommer frem til en diagnosticering af din sportsskade og hvorfor den er kommet. Ud fra en analyse af dine normale arbejdskrav i forbindelse med sporten sammensætter vi en behandlings-/genoptræningsplan ud fra retningslinjerne med mål om, at du skal vende tilbage til din sport så hurtigt som muligt – men også så sikkert som muligt – med et bedre udgangspunkt!

I sportsfysioterapien har vi stort fokus på teknik, alignment og intensitet – hertil har vi stort fokus på at gøre din behandling/genoptræning så relateret til din sport, som det overhovedet kan lade sig gøre. I forløbet vil vi løbende foretage tests, for at sikre at du rykker dig i din rigtige retning, og for at sikre at din problematik bliver mindre og mindre. Afslutningsvis skal du igennem nogle funktionelle klartest, som skal være med til at sikre at dine fysiske ressourcer som minimum svarer til de arbejdskrav, som din sport forudsætter. Hertil nedsætter dette også risikoen for at skaden vender tilbage igen.

Overordnet vil dit behandlingsforløb sikre, at du vender tilbage stærkere, mere stabil og generelt i bedre tilstand end da du pådrog dig skaden – hertil vil du også være langt klogere på dig selv, din krop og din træning.

Her kan du se vores priser og her kan du booke din tid.

Når du bestiller en tid i Fyshuset Valby, vil du blive undersøgt og behandlet af enten Finn Egebjerg eller Alexander Aagaard. Vi holder os løbende opdateret på den nyeste evidens inden for fysioterapi, hvilket er med til at sikre at du får den bedst mulige behandling.

Tilskud

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til din behandling.

 

KONTAKT OS HER

Fysioterapi i København: Fyshuset Valby i Bevægelseshuset

 

Telefonen er åben

Mandag-fredag 09.00-13.00