Fysioterapi i Fyshuset Valby

Vil du af med dine smerter i ryggen, skulderen, knæet eller et andet sted i bevægeapparatet, så er vores fysioterapeuter klar til at hjælpe dig!

Første konsultation og efterfølgende behandlinger: 

Ved din 1. konsultation får vi sammen en samtale omkring din problematik – hvad drejer det sig om, hvordan er den opstået, hvad kan du, og hvad kan du ikke osv. Hertil får du en grundig og struktureret undersøgelse af din problematik, hvor vi analysere og kommer frem til roden af din problematik.

Ud fra vores undersøgelse og analyse lægger vi sammen med dig en målrettet behandlingsplan med udgangspunkt i din problematik, ressourcer og behov, så du kan føle dig tryg gennem hele behandlingsforløbet.

Generelt vil et behandlingsforløb stort set altid være kombineret med aktiv fysioterapi, og derfor vil du også få tilsendt et skræddersyet gen(træningsprogram) for at reducere risikoen for, at du bliver skadet igen, så du ikke kommer tilbage med samme skade.

Her kan du se vores priser og her kan du booke din tid.

Når du bestiller en tid i Fyshuset Valby, vil du blive undersøgt og behandlet af enten Finn Egebjerg eller Alexander Aagaard. Vi holder os løbende opdateret på den nyeste evidens inden for fysioterapi, hvilket er med til at sikre at du får den bedst mulige behandling.

Tilskud

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til din behandling.

Om os

I Fyshuset Valby, tager vi det bedste fra traditionelle behandlingsformer og forener det med højkvalitets-fysioterapi samt den nyeste forskning inden for træning og sundhed. Dette giver dig den bedst mulige behandling.

Vores fysioterapeuter er alle uddannede og holder sig løende opdaterede på den nyeste viden om deres fagområde. Det gør os i stand til at give dig den bedst mulige fysioterapeutiske behandling – uanset om du har et akut problem eller i længere tid har døjet med kroniske smærter.

Hos Fyshuset i Valby behandler vi både led/muskel skader – rygge – skulder/nakke problemer og mere komplekse smerter.

KONTAKT OS HER

Fyshuset Valby i Bevægelseshuset

  • fyshusetvalby@gmail.com

  • Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV

  • 26 15 50 55
    (Du kan ikke sende sms hertil)

 

Telefonen er åben

Mandag-fredag 09.00-13.00

Book nu
Se alle vores ydelser